Eurostop Hotell & Restauranger Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Eurostop Hotell & Restauranger Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Eurostop Hotell & Restauranger Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Eurostop Hotell & Restauranger Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556448-3484.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-59511100 alternativt besöka eller skicka post till Eurostop Hotell & Restauranger Aktiebolag på följande adress Cederströms Slinga, 195 61, Arlandastad.

Eurostop Hotell & Restauranger Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eurostop Hotell & Restauranger Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Sigfridsson, Urban Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotellrörelse samt därmed förenlig verksamhet.