START ÅKERI Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara åkeriverksamhet, jordbruksverk- samhet,uthyrningsverksamhet inom åker- och jordbruksverksamheten, äga och förvalta aktier samt idka annan med dessa förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för START ÅKERI Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är START ÅKERI Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1992-06-10 så skapades START ÅKERI Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel START ÅKERI Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

START ÅKERI Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556448-5158 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är START ÅKERI Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med START ÅKERI Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59253292 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Artmark, Ann-Sofi -Artmark, Mikael Björn Urban

Följande personer är på något sätt aktiva inom START ÅKERI Aktiebolag är Artmark, Mikael Björn Urban som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Artmark, Mats Stefan Ove som är född 1954 och har titeln VD, Artmark, Mats Stefan Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Artmark, Ann-Sofi som är född 1956 och har titeln Suppleant, Äng, Per Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.