Expeditors International Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Expeditors International Sverige Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Expeditors International Sverige Aktiebolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Expeditors International Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Expeditors International Sverige Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Expeditors International Sverige Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Expeditors International Sverige Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindberghs g. 9, 195 61, Arlandastad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59125000.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Expeditors International Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Expeditors International Sverige Aktiebolag har idag 556453-0441 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -Hedensiö, Per Henrik -Nielsen, Allan Lehmann -Nylén, Stig Thomas -Olsson, Anna-Karin -Sohl, Rickard Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Expeditors International Sverige Aktiebolag

Bolaget skall bedriva internationell speditionsverksamhet med huvudinriktning på sjö och flyg samt därmed förenlig verksamhet.

I Expeditors International Sverige Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nielsen, Allan Lehmann som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Nylén, Stig Thomas som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Sohl, Rickard Erik som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Hedensiö, Per Henrik som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hedensiö, Per Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rose, Peter James som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESGates, Robert Jordan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Olsson, Anna-Karin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorLundeborn Bengtsson, Anna M E som är född 1962 och har titeln RevisorSkeppstedt, Sven Anders Christer som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor.