Marcus & Rikard Mode Aktiebolag

Stockholms län

Information

Marcus & Rikard Mode Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Marcus & Rikard Mode Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dömeny, Karoly Nandor som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstedt, Kristina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marcus & Rikard Mode Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Marcus & Rikard Mode Aktiebolag på telefon 08-59256164.

Bolaget ska bedriva butikshandel med herrmodekläder samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Marcus & Rikard Mode Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Marcus & Rikard Mode Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Marcus & Rikard Mode Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Marcus & Rikard Mode Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marcus & Rikard Mode Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Marcus & Rikard Mode Aktiebolag har 556460-2497 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.