Mark & Service i Sigtuna Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Mark & Service i Sigtuna Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Mark & Service i Sigtuna Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Mark & Service i Sigtuna Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556466-0826.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-59111136 alternativt besöka eller skicka post till Mark & Service i Sigtuna Aktiebolag på följande adress Adolfsbergsv. 33, 168 66, Bromma.

Mark & Service i Sigtuna Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Mark & Service i Sigtuna Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Oscarson, Annika Iréne som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet och entreprenadverksamhet inom området bygg- och markentreprenader ävensom handel med maskiner inom nämnda område. Bolaget skall även bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.