Lerstroem System Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Lerstroem System Design Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lerstroem System Design Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lerstroem System Design Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lerstroem System Design Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-09-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Lerstroem System Design Aktiebolag ska trivas.

Lerstroem System Design Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva utveckling och försäljning av informationssystem, konsultverksamhet med inriktning mot design av informationssystem samt design av bilder och information för presentation elektroniskt och-eller i utsktiven eller uppmålad form. Bolaget skall även följa allmänna trender inom området bildkonst, främst med tillämpning på presentationer över internet och utveckla distributionsmetoder för elektronisk och-eller utskriven-uppmålad bildkonst och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lerstroem System Design Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Lerstroem System Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Lerstroem System Design Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59250216.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lerström, Nils Dan.

De som är på något sätt har med Lerstroem System Design Aktiebolag är Lerström, Nils Dan som är född 1950 och har titeln VD, Lerström, Nils Dan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lerström, Signe Inger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Lars Christer Urban som är född 1954 och har titeln Suppleant, Alm, Bengt Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Alm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Lerstroem System Design Aktiebolag har 556473-4753 som sitt organisationsnummer.