ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag

Stockholms län

Information

556477-8578 är organisationsnummer för bolaget ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag finns i.

ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7978818 eller genom brev på följande adress:
Slussbrov. 80, 184 41, Åkersberga

Bolaget skall driva entreprenadverksamhet med lastmaskiner och byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ML Lastmaskiner i Märsta Aktiebolag och det är Lempiäinen, Reinaldo Andres som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygårds, Rickard Per Gösta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlsson, Curt Sören som är född 1950 och har titeln Revisor,