TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag är ett bolag som finns i Sigtuna. I TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falck, Kicki Susanne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Johnny som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ehrman, Roger Andreas som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag på telefon 08-59128600.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet samt handel med värdepapper.

Idag är TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TOTAL Klottersanering i Sverige Aktiebolag har 556483-6947 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.