Sigtuna Mark & Anläggning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bygg-, mark- och anläggningsentreprenader samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sigtuna Mark & Anläggning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Sigtuna Mark & Anläggning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1994-05-18 så skapades Sigtuna Mark & Anläggning AB och verksamheten är har F-skattsedel Sigtuna Mark & Anläggning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sigtuna Mark & Anläggning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556487-0342 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Sigtuna Mark & Anläggning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sigtuna Mark & Anläggning AB så går det att nå dem via telefon på 070-5352266 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sigtuna Mark & Anläggning AB är Briheim Larsson, Carl Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Björn Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .