Märsta Optik Aktiebolag (Synsam)

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1994-09-14 så skapades Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) och bolaget är har F-skattsedel Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) har haft det sedan 1994-01-01.

Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556493-1409 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) så går det att nå dem via telefon på 08-59140460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Berglund, Jan Anders -Berglund, Siv Marie Ann-Charlotte

Följande personer är på något sätt aktiva inom Märsta Optik Aktiebolag (Synsam) är Berglund, Jan Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Siv Marie Ann-Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .