Bygg i Gribbylund Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bygg i Gribbylund Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Bygg i Gribbylund Aktiebolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bygg i Gribbylund Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bygg i Gribbylund Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bygg i Gribbylund Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bygg i Gribbylund Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjudargårdsv. 4, 193 31, Sigtuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7250646.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bygg i Gribbylund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bygg i Gribbylund Aktiebolag har idag 556497-2734 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bygg i Gribbylund Aktiebolag

Bolagets verksamhet ska vara att uppföra, montera, demontera, konstruera hus utföra entreprenaduppdrag inom byggnation renovering äga förvalta köpa sälja aktier fastigheter och kontorslokaler, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Bygg i Gribbylund Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helgesson, Anders Sixten som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Leif Robert som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.