Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva konsultverksamhet samt försäljning av utbildning och utrustning inom IT sektorn samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1994-11-11 så skapades Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556497-6990 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Effektiv Search Konsult i Sigtuna Aktiebolag är Skarin, Eva Elisabeth som är född 1951 och har titeln VD, Skarin, Eva Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarin, Lars Ole Sixten som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, .