Färjestadens Rättshus Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Färjestadens Rättshus Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Färjestadens Rättshus Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Färjestadens Rättshus Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Färjestadens Rättshus Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Färjestadens Rättshus Aktiebolag ska trivas.

Färjestadens Rättshus Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom områdena företagsledning och företagsjuridik samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Färjestadens Rättshus Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Färjestadens Rättshus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Färjestadens Rättshus Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59259173.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Färjestadens Rättshus Aktiebolag är Glans, Erik Anders Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Glans, Eva Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Färjestadens Rättshus Aktiebolag har 556498-5785 som sitt organisationsnummer.