Ton-Vis Produktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ton-Vis Produktion Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Ton-Vis Produktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ton-Vis Produktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Ton-Vis Produktion Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-11-21. Men sedan 2009-10-08 så har Ton-Vis Produktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Geijersg. 18 B, 752 26, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ton-Vis Produktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-504229.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Ton-Vis Produktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ton-Vis Produktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva musikalisk och litterärproduktion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ton-Vis Produktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ton-Vis Produktion Aktiebolag och det är följande personer, Harling, Per Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Harling, Linda Maria Karolina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Harling, Anna Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Harling, Ingrid Anna Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Helmerskog, Stig Åke Tommy som är född 1953 och har titeln Revisor, DUO Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ton-Vis Produktion Aktiebolag är 556499-3987.