N & B PROJEKTERING Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter N & B PROJEKTERING Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar N & B PROJEKTERING Aktiebolag i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

N & B PROJEKTERING Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-12-13 så har N & B PROJEKTERING Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är N & B PROJEKTERING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med N & B PROJEKTERING Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till BOX 2070, 0 , Märsta. Vi ni istället prata med N & B PROJEKTERING Aktiebolag så kan ni göra det på 08-103306.

Bolaget ska bedriva konsulterande verksamhet inom projektering och byggnadsverksamhet samt inom juridik och ekonomi.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Norrbom, Gun Marianne Yvonne som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

N & B PROJEKTERING Aktiebolag har 556501-0906 som sitt organisationsnummer.