Allt i Tak Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Allt i Tak Entreprenad AB är ett företag som finns i Sigtuna. I Allt i Tak Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borneskog, John Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Borneskog, John Ove som är född 1941 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allt i Tak Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Allt i Tak Entreprenad AB på telefon 08-59251804.

Bolaget skall bedriva försäljning av takmaterial och entreprenadverksamhet avseende takbeläggningar samt därmed förenlig verksamhet och ävensom ägande oh förvaltning av fastigheter.

Idag är Allt i Tak Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Allt i Tak Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Allt i Tak Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Allt i Tak Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allt i Tak Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Allt i Tak Entreprenad AB har 556502-5441 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.