Sigtuna-Väsby Fastighets AB

Stockholms län

Information

Sigtuna-Väsby Fastighets AB är ett bolag som finns i Sigtuna. I Sigtuna-Väsby Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rimmerfors, Gudrun Maria som är född 1960 och har titeln VD, Rimmerfors, Gudrun Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Kerstin Gunnel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Elsa Sara Katarina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Mårtensson, Jan Ingvar Tommy som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sigtuna-Väsby Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sigtuna-Väsby Fastighets AB på telefon 08-6717000.

Bolaget skall administrera och vårda mark avsedd att nyttjas för energiverksamhet samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sigtuna-Väsby Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sigtuna-Väsby Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sigtuna-Väsby Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-24 och Sigtuna-Väsby Fastighets AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sigtuna-Väsby Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sigtuna-Väsby Fastighets AB har 556514-5751 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.