Johansson Construction Management BOGJCM Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Johansson Construction Management BOGJCM Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Johansson Construction Management BOGJCM Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Johansson Construction Management BOGJCM Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556518-7282.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-59510102 alternativt besöka eller skicka post till Johansson Construction Management BOGJCM Aktiebolag på följande adress Lodjursv. 22, 195 44, Märsta.

Johansson Construction Management BOGJCM Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Johansson Construction Management BOGJCM Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ramsälv, Jan Tomas som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnads- och anläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet samt aktivt bedriva värdepappershandel.