Cavallino Aktiebolag

Stockholms län

Information

Cavallino Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Cavallino Aktiebolag finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cavallino Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Cavallino Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Cavallino Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59362600.

Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cavallino Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Cavallino Aktiebolag har idag 556519-6119 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Cavallino Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva industriell bageriverksamhet och grossistverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

I Cavallino Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Markström, Per Joakim Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .