BAROSON Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter BAROSON Invest Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar BAROSON Invest Aktiebolag i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1995-07-17 så har BAROSON Invest Aktiebolag varit registrerat. Idag är BAROSON Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med BAROSON Invest Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hantverkarv. 23C, 136 44, Handen. Vi ni istället prata med BAROSON Invest Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59074505.

Bolaget skall äga och förvalta kapital, handla med värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom datakommunikationsområdet och hemelektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berg, Erik Gunnar som är född 1934 och har titeln Likvidator, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

BAROSON Invest Aktiebolag har 556520-1729 som sitt organisationsnummer.