Lancker AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva flygtransporter, produktion av varor och tjänster inom resebranschen samt verka som ombud eller agent inom samma bransch antingen direkt eller via ägande av aktier eller andelar i andra företag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lancker AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Lancker AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1995-07-17 så skapades Lancker AB och verksamheten är har F-skattsedel Lancker AB har haft det sedan 2000-01-20.

Lancker AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556520-5274 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Lancker AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lancker AB så går det att nå dem via telefon på 08-59785100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lancker AB är Ancker, Anna Lena som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ancker, Johan Olav som är född 1983 och har titeln Suppleant, Skarner, Eva Maria som är född 1965 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .