Tore Blomqvist Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Tore Blomqvist Teknik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Tore Blomqvist Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Tore Blomqvist Teknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-03-27 och har organisationsnummer 556521-9036.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-59035566 alternativt besöka eller skicka post till Tore Blomqvist Teknik Aktiebolag på följande adress Norrsundav. 105, 195 70, Rosersberg.

Tore Blomqvist Teknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-11.

I Tore Blomqvist Teknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Blomqvist, Inger Christina som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva teknisk konsultation inom elbranchen, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.