Sjöstadsrestaurangen AB

Stockholms län

Information

Sjöstadsrestaurangen AB är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Sjöstadsrestaurangen AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sjöstadsrestaurangen AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-10-17.

Sjöstadsrestaurangen AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-08-17. Men sedan 2002-10-31 så har Sjöstadsrestaurangen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svetsarv. 9, 171 41, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sjöstadsrestaurangen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-288081.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Sjöstadsrestaurangen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sjöstadsrestaurangen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall tillverka och försälja mat för avhämtning, driva restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sjöstadsrestaurangen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karademir, Elbir -Karademir, Gebriyel -Karademir, Kerim.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sjöstadsrestaurangen AB och det är följande personer, Karademir, Kerim som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Karademir, Elbir som är född 1963 och har titeln Extern VD, Karademir, Semmi som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karademir, Gebriyel som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sjöstadsrestaurangen AB är 556525-5428.