Asimon Bygg AB

Stockholms län

Information

Asimon Bygg AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Asimon Bygg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Asimon Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-31.

Asimon Bygg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-06-18. Men sedan 1996-01-01 så har Asimon Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till G. Landsv. 27, 193 40, Sigtuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Asimon Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59472555.

Sigtuna arbetar för att bolag som Asimon Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Asimon Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva byggnads- entreprenader.

Firmatecknare för Asimon Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Asimon Bygg AB och det är följande personer, Cimnolonskis, Ausrys som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cimnolonskiené, Liudmila som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Pattyranie, Anna Cecilia som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Asimon Bygg AB är 556532-2970.