SEAB Intressenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter SEAB Intressenter Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar SEAB Intressenter Aktiebolag i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1996-06-18 så har SEAB Intressenter Aktiebolag varit registrerat. Idag är SEAB Intressenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med SEAB Intressenter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Charlottenbergs Gård , 195 92, Märsta. Vi ni istället prata med SEAB Intressenter Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59049090.

Bolaget skall förvalta dotterbolagsaktier samt bedriva handel med och tillverkning av produkter inom bil- och kemibranschen samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Landström, Svante Martin som är född 1936 och har titeln VD, Landström, Svante Martin som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlind, Rolf Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Bernt Ronald som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Karl Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Schale, Nils Erik Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotNes, Barbro Persdotter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

SEAB Intressenter Aktiebolag har 556532-3457 som sitt organisationsnummer.