Mälaren Hästklinik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mälaren Hästklinik Aktiebolag är ett företag som finns i Sigtuna. I Mälaren Hästklinik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vahlkvist, Nils Evert Ivan som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindholm, Carl Arne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ronéus, Bengt Otto som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulf Anselm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärdlöf, Johan Niclas som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mälaren Hästklinik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mälaren Hästklinik Aktiebolag på telefon 08-59254010.

Bolaget skall bedriva veterinärmedicinsk och veterinärkirurgisk verksamhet samt vård företrädesvis för hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mälaren Hästklinik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mälaren Hästklinik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mälaren Hästklinik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Mälaren Hästklinik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mälaren Hästklinik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Vahlkvist, Nils Evert Ivan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Mälaren Hästklinik Aktiebolag har 556532-9074 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.