Peter Fors Måleri AB

Stockholms län

Information

556535-8750 är organisationsnummer för företaget Peter Fors Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Fors Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Peter Fors Måleri AB finns i.

Peter Fors Måleri AB har varit registrerat sedan 1996-11-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Fors Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Peter Fors Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Peter Fors Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fors, Rolf Joakim -Fors, Rolf Peter -Liljefelt, Kurt Yngve Gottlieb Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Peter Fors Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59442630 eller genom brev på följande adress:
Kabelg. 1, 195 60, Arlandastad

Bolaget skall bedriva måleri och handel med produkter inom denna bransch, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Fors Måleri AB och det är Fors, Rolf Peter som är född 1970 och har titeln VD, Fors, Rolf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Rolf Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljefelt, Kurt Yngve Gottlieb som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor