Digital Solutions Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Digital Solutions Scandinavia AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Digital Solutions Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Digital Solutions Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Digital Solutions Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-12-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Digital Solutions Scandinavia AB ska trivas.

Digital Solutions Scandinavia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom marknadsföring, försäljning på internet av utbildningsprodukter, bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter även som idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Digital Solutions Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Digital Solutions Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Digital Solutions Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59255473.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Digital Solutions Scandinavia AB är Eriksson, Pär Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Glöd, Anna Karin Cecilia som är född 1967 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Digital Solutions Scandinavia AB har 556536-7280 som sitt organisationsnummer.