Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma ska trivas.

Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elektrisk installationsverksamhet samt handel med elektriska artiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59035500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma är Sandström, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Susanne Margaretha som är född 1965 och har titeln Suppleant, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget S & M Sandströms Elfirma har 556539-3815 som sitt organisationsnummer.