Dalco Elteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Dalco Elteknik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Dalco Elteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindkvist, Sune Gunnar Jan Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Slättås, Olov Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dalco Elteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dalco Elteknik Aktiebolag på telefon 08-4445550.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende programvara och elektroteknisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dalco Elteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dalco Elteknik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dalco Elteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Dalco Elteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dalco Elteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Dalco Elteknik Aktiebolag har 556540-0677 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.