R.G.E. Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns R.G.E. Trading Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. R.G.E. Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

R.G.E. Trading Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556546-3048.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-59076111 alternativt besöka eller skicka post till R.G.E. Trading Aktiebolag på följande adress Metallv. 28, 195 72, Rosersberg.

R.G.E. Trading Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I R.G.E. Trading Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Allstrin, Jan-Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jansson, Sven Henrik Mikael som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva Import, Export samt försäljning av möbler i både detalj och grossistled, äga och förvalta värdepapper och fastigheter.