Bohman & Co IT-konsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Bohman & Co IT-konsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bohman & Co IT-konsult AB är ett av dem. Statusen för Bohman & Co IT-konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Bohman & Co IT-konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-09-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bohman & Co IT-konsult AB ska trivas.

Bohman & Co IT-konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utbildning samt rekrytering av personal inom IT-branschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bohman & Co IT-konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bohman & Co IT-konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Bohman & Co IT-konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58841406.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bohman & Co IT-konsult AB är Bohman, Johan Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohman, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Frida Lena Matilda som är född 1979 och har titeln Revisor, .

Bohman & Co IT-konsult AB har 556546-6504 som sitt organisationsnummer.