ML:s Kaffe & Varuautomater AB

Stockholms län

Information

ML:s Kaffe & Varuautomater AB är ett av många företag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som ML:s Kaffe & Varuautomater AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ML:s Kaffe & Varuautomater AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

ML:s Kaffe & Varuautomater AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-02-12. Men sedan 1998-01-01 så har ML:s Kaffe & Varuautomater AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Arlanda Flygplats, 190 60, Stockholm-arlanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ML:s Kaffe & Varuautomater AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59362085.

Sigtuna arbetar för att företag som ML:s Kaffe & Varuautomater AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ML:s Kaffe & Varuautomater AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva automatservering, catering och försäljning samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ML:s Kaffe & Varuautomater AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ML:s Kaffe & Varuautomater AB och det är följande personer, Samuelsson, Annie Kristina Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bo Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ML:s Kaffe & Varuautomater AB är 556551-1044.