Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag ska trivas.

Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bokföring, redovisning, bokslut, konsultverksamhet inom tidigare nämnda områden, discoteksverksamhet, förmedling av discjockey samt uthyrning av ljud- och ljusanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59117800.

Firman tecknas var för sig av -Hansson, Kerstin Elisabet -Nyquist, Jan Erik Widar.

De som är på något sätt har med Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag är Hansson, Kerstin Elisabet som är född 1938 och har titeln VD, Hansson, Kerstin Elisabet som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyquist, Jan Erik Widar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Redovisningshörnan i Märsta Aktiebolag har 556551-7983 som sitt organisationsnummer.