Spegel & Sond Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Spegel & Sond Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Spegel & Sond Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Spegel & Sond Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Spegel & Sond Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-07-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Spegel & Sond Aktiebolag ska trivas.

Spegel & Sond Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sigtuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spegel & Sond Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Spegel & Sond Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Spegel & Sond Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59140633.

Firman tecknas var för sig av -Israelsson, Hans Göran -Israelsson, Lena Maria.

De som är på något sätt har med Spegel & Sond Aktiebolag är Israelsson, Lena Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Hans Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Markman, Malin Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Spegel & Sond Aktiebolag har 556558-3373 som sitt organisationsnummer.