Azizssons Catering AB

Stockholms län

Information

Azizssons Catering AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Azizssons Catering AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Azizssons Catering AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Azizssons Catering AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-03-02. Men sedan 1999-01-01 så har Azizssons Catering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ljustret 20, 193 41, Sigtuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Azizssons Catering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sigtuna arbetar för att bolag som Azizssons Catering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Azizssons Catering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier och fastigheter, handel med värdepapper samt partihandel med matvaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Azizssons Catering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Azizssons Catering AB och det är följande personer, Azizsson, Fady som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Azizsson, Daniel Deni som är född 1983 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Azizssons Catering AB är 556566-8851.