Melinge Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Melinge Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Melinge Fastigheter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Melinge Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Melinge Fastigheter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-04-08. Men sedan 1999-01-01 så har Melinge Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Melinge Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Melinge Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Melinge Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Melinge Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Melinge Fastigheter AB och det är följande personer, Ljung, Anette Carola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Conny som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Melinge Fastigheter AB är 556568-5038.