Telekonvertering i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556573-0826 är organisationsnummer för bolaget Telekonvertering i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Telekonvertering i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Telekonvertering i Stockholm AB finns i.

Telekonvertering i Stockholm AB har varit registrerat sedan 1999-07-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Telekonvertering i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Telekonvertering i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Telekonvertering i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Telekonvertering i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59149200 eller genom brev på följande adress:
Vreta, 195 92, Märsta

Bolaget skall bedriva programmering, systemutveckling, datakommunikation och databehandling dels inköp och försäljning, äga och förvalta egendom bestående av utrustning för dataprogramvaruproduktion och datakopiering, bedriva handel med värdepapper samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Telekonvertering i Stockholm AB och det är Hermansson, Bror David Kenneth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Ingrid Marie Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,