Brunnsbackens Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet innim bygg och anläggningsarbeten köp och försäljning av fast egendom, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brunnsbackens Bygg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Brunnsbackens Bygg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 1999-09-30 så skapades Brunnsbackens Bygg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Brunnsbackens Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Brunnsbackens Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556574-4421 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Brunnsbackens Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Brunnsbackens Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59256156 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Oleschak, Anna-Karin -Persson, Jan Tomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brunnsbackens Bygg Aktiebolag är Persson, Jan Tomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Oleschak, Anna-Karin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nordström, Björn Christer som är född 1940 och har titeln Revisor, .