PS2B Management AB

Stockholms län

Information

PS2B Management AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där PS2B Management AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. PS2B Management AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket PS2B Management AB har haft sedan 2000-08-14. PS2B Management AB har funnits sedan och 2000-08-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PS2B Management AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59442490.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är PS2B Management AB Privat, ej börsnoterat.

PS2B Management AB har idag 556584-5962 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för PS2B Management AB

Bolaget skall bedriva organisationsutveckling, ekonomisk redovisning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I PS2B Management AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäckman, Lars-Olof Sören som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckman, Lars Ingvar Per som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hurtig, Astrid Maria Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.