Techno Intro-Sys AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva datakonsultation avseende mjukvara, service och support inom print och datahantering, försäljning av datatillbehör samt att äga coh förvalta lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Techno Intro-Sys AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Techno Intro-Sys AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2000-04-26 så skapades Techno Intro-Sys AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556589-7492 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Techno Intro-Sys AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Techno Intro-Sys AB så går det att nå dem via telefon på 08-59123050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Techno Intro-Sys AB är Lindkvister, Lars Olof Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hargin, Stefan Henry som är född 1954 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .