Djupvik Vård & Konsult AB

Stockholms län

Information

Djupvik Vård & Konsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Djupvik Vård & Konsult AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Djupvik Vård & Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Djupvik Vård & Konsult AB har haft sedan 2001-01-16. Djupvik Vård & Konsult AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Djupvik Vård & Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Djupvik, 195 92, Märsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8181686.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Djupvik Vård & Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Djupvik Vård & Konsult AB har idag 556600-8867 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Djupvik Vård & Konsult AB

Bolaget skall bedriva medicinsk och veterinärmedicinsk vård och konsultverksamhet, konsultverksamhet inom datateknik, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Djupvik Vård & Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sköldenberg, Erik Gustaf som är född 1967 och har titeln VD, Sköldenberg, Erik Gustaf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Backhans, Maria Annette som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.