Festspecialisten Richard Karlsson AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt arrangemang av fester. Vidare ska bolaget idka viss handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Festspecialisten Richard Karlsson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Festspecialisten Richard Karlsson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2001-03-09 så skapades Festspecialisten Richard Karlsson AB och bolaget är har F-skattsedel Festspecialisten Richard Karlsson AB har haft det sedan 2001-05-05.

Festspecialisten Richard Karlsson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-05

556607-6427 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Festspecialisten Richard Karlsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Festspecialisten Richard Karlsson AB så går det att nå dem via telefon på 08-59117033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Festspecialisten Richard Karlsson AB är Karlsson, Seth Richard Folke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mari Dollerup som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell som är född 1936 och har titeln Revisor, .