Elprojekt Stockholm AB

Stockholms län

Information

Elprojekt Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Elprojekt Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elprojekt Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-06-06.

Elprojekt Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-03-05. Men sedan 2001-06-06 så har Elprojekt Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vatthagsv. 3, 194 52, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elprojekt Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6269393.

Sigtuna arbetar för att bolag som Elprojekt Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elprojekt Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elprojekt Stockholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elprojekt Stockholm AB och det är följande personer, Forsén, Mats-Hjalmar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmidt, Jan Göran som är född 1970 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elprojekt Stockholm AB är 556607-7854.