Thai Fong Food Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import- och exportverksamhet, grossist- och detaljistverksamhet inom livsmedel, husgeråd, bygg- och möbelbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thai Fong Food Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Thai Fong Food Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2001-05-08 så skapades Thai Fong Food Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Thai Fong Food Aktiebolag har haft det sedan 2001-06-06.

Thai Fong Food Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-06-06

556610-4153 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Thai Fong Food Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Thai Fong Food Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59140800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thai Fong Food Aktiebolag är Tang, Fredrik Luc-Toan som är född 1972 och har titeln VD, Tang, Fredrik Luc-Toan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Vuu, Minh Duc som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Huynh Tang, Mimmi To-Nga som är född 1971 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .