Rosersbergs Bergkonsult AB

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter Rosersbergs Bergkonsult AB. Det finns flera företag som liknar Rosersbergs Bergkonsult AB i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Rosersbergs Bergkonsult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2010-03-31 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-05-07 så har Rosersbergs Bergkonsult AB varit registrerat och sedan 2001-12-31 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Rosersbergs Bergkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Rosersbergs Bergkonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skoby, 195 95, Rosersberg. Vi ni istället prata med Rosersbergs Bergkonsult AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall utföra entreprenader och konsultationer inom schaktning, borrning och sprängning av mark och berg samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Broberg, Herbert Sven Erik som är född 1945 och har titeln VD, Broberg, Herbert Sven Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Barbro Carita som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Conny Stefan som är född 1973 och har titeln Suppleant, Broberg, Kerttu Helena som är född 1944 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln RevisorForsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Broberg, Barbro Carita -Broberg, Conny Stefan -Broberg, Herbert Sven Erik .

Rosersbergs Bergkonsult AB har 556610-9624 som sitt organisationsnummer.