AXEB AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och AXEB AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och AXEB AB är ett av dem. Statusen för AXEB AB är att Bolaget är aktivt.

AXEB AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som AXEB AB ska trivas.

AXEB AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning av material, komponenter, förbrukningsmaterial till elektronikföretag, laboratorier, sjukhus, läkemedels och medicinsk industri. Att erbjuda ledarskap konsultation för andra företag verksamma inom de ovan nämnda områdena. Att äga, helt eller delvis, andra företag verksamma inom de ovan nämnda områdena.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AXEB AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11.

Idag är AXEB AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med AXEB AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6231080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AXEB AB är Axelsson, Bengt Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Eva Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lippig-Singewald, Peter Alfons Hatto som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

AXEB AB har 556619-8486 som sitt organisationsnummer.