BSC Holdings AB

Stockholms län

Information

BSC Holdings AB är ett bolag som finns i Sigtuna. I BSC Holdings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Barker, Anthony Ian som är född 1961 och har titeln VD, Barker, Anthony Ian som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Marcia som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ledin, Anna Catarina Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BSC Holdings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BSC Holdings AB på telefon 08-59430990.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och annan lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BSC Holdings AB av bolagstypen Aktiebolag.

BSC Holdings AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BSC Holdings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-19 och BSC Holdings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BSC Holdings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

BSC Holdings AB har 556621-7104 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.