Rolsta Kvarn AB

Stockholms län

Information

Rolsta Kvarn AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Rolsta Kvarn AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rolsta Kvarn AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rolsta Kvarn AB har haft sedan 2002-04-16. Rolsta Kvarn AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rolsta Kvarn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Murargränd 2 A, 794 34, Orsa men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0250-42141.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rolsta Kvarn AB Privat, ej börsnoterat.

Rolsta Kvarn AB har idag 556624-1609 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rolsta Kvarn AB

Bolaget skall konsultera och handla tjänster och produkter för rehabiliteringsvård, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rolsta Kvarn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Garcia Mendez, Pedro som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulla Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lihammar, Beata som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .