Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB är ett av dem. Statusen för Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB är att Bolaget är aktivt.

Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB ska trivas.

Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bidra till realisering av mål och strategier i företag och organisationer genom utveckling av människor och mänskliga system - genom utbildning, utvecklingsprogram, seminarieresor samt konsultation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7431277.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB är Bryngel, Mats Göran som är född 1959 och har titeln VD, Bryngel, Mats Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryngel, Ingrid Katarina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bringer, Karl Erik Göran som är född 1957 och har titeln Revisor, Bringer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bergsten & Bryngel organisation och ledarskap AB har 556624-4868 som sitt organisationsnummer.